Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ERP fejlesztő cégek képes leírás - ERP.tlap.hu
részletek »

ERP fejlesztő cégek - ERP.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erp.tlap.hu » ERP fejlesztő cégek
Keresés
Találatok száma - 8 db
AWANT Hungary Kft.

AWANT Hungary Kft.

Az Awant Kft 2010. május óta partnerei megelégedésére nyújtja szolgáltatásait, mind a magyar, mind a nemzetközi informatikai piacon. Vállalatunk kizárólag magyar magán- és jogi személyek tulajdonában áll. Elsődleges profilunk vállalati informatikai-rendszerek felépítése, karbantartása és kiszolgálása, valamint a vállalati rendszerekkel kapcsolatban álló Internetes, Intra- és Extranetes technológiák létrehozása, támogatása. Az informatikai rendszerek tervezésétől a tervek megvalósításáig teljes körű szolgáltatással állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

CDC Software

CDC Software

On-premise or cloud, CDC Ross ERP is the perfect fit for process manufacturers. Transform your company at every level, from big-picture business intelligence to pinpointing product costs. You'll get best-in-class traceability and a secure, modular approach to ERP. In the Asia-Pacific region, explore CDC Empower ERP for discrete manufacturing.

DanubiSoft Kft

DanubiSoft Kft

A DanubiSoft Kft. a piacon egyedülálló módon teljes megoldást biztosít ügyfelei számára akár termelő akár kereskedő cégről legyen szó. Ez azt jelenti, hogy a vállalatirányítási rendszerünkben megtalálhatóak a teljes kereskedelmi és gyártási folyamatok valamint a készletkezelés és a gyártásoptimalizálás. Számtalan érv szól mellettünk. Böngéssze weblapunkat és kérdezzen munkatársainktól. Meggyőződésünk az, hogyha megismer minket és az általunk kínált megoldásokat, akkor Ön és cége szívesen fog velünk együttműködni abban, hogy vállalata hatékonyabb legyen.

Egyedi vállalatirányítási rendszer fejlesztése

Egyedi vállalatirányítási rendszer fejlesztése

Vállalatirányítási szoftvert bevezetését azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, ahol a létszám már 10 főnél többre esik, és az éves árbevétele meghaladja az 50 millió forintot. Egy jól felépített vállalatirányítási szoftver a vállalat minden területét lefedi, összekapcsolja a különálló területeket és ennek a tulajdonságának köszönhetően megszűnnek az adatok kezelésére használt Excel táblák, illetve lényegesen lecsökken a statisztikák előállításhoz szükséges idő is. Természetesen a régi, már elavult, kevésbé támogatott szoftvereink is eltűnnek, ami marad, az pedig ránk szabott, nekünk készült, nem tud se többet, se kevesebbet, mint amire pont szükségünk van! Tehát ezek a szempontok mindig alapkövetelményei lesznek a szoftverfejlesztésnek.

IFS

IFS

IFS develops supplies and implements IFS Applications a component-based ERP suite built on SOA technology. ERP (Enterprise Resource Planning) and EAM (Enterprise Asset Management) plus Supply Chain Management (SCM), financials, project management, service management - even complex Maintenance Repair and Overhaul (MRO). You can handle them all with IFS Applications - a single enterprise software suite as agile as your thinking.

Microsoft

Microsoft

A Microsoft Dynamics termékcsalád integrált, teljes körű üzleti alkalmazásokat kínál a kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Alkalmazásaink átfogóan optimalizálják a vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátásilánc-kezelés, az e-kereskedelem, a termelésirányítás és a kiskereskedelem területén.

Oracle

Oracle

With more than 380,000 customers-including 100 of the Fortune 100-and with deployments across a wide variety of industries in more than 145 countries around the globe, Oracle offers an optimized and fully integrated stack of business hardware and software systems that helps organizations overcome complexity and unleash innovation.

P@rtner.ERP

P@rtner.ERP

Testre szabható, egyszerűen használható, logikus felépítésű - P@rtner.ERP Integrált vállalatirányítási rendszer. Tervezze meg hatékonyan vállalkozásának, céges ügyvitelének minden részletét. Legyen szó a pénzügyi folyamatok kezeléséről, ajánlat kérésről és adásról, vevői és szállítói rendelésekről, a megfelelő vállalatirányítási rendszer használata elengedhetetlen.

Tuti menü