Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ERP rendszerek Magyarországon képes leírás: Ctrl.X - ExtWork [2. oldal]
részletek »

ERP rendszerek Magyarországon: Ctrl.X - ExtWork [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: erp.tlap.hu » ERP rendszerek Magyarországon
Keresés
Találatok száma - 80 db
Ctrl.X

Ctrl.X

Ctrl.X Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Dateam - Nav

Dateam - Nav

A Datorg Team Kft., mint a Microsoft Dynamics NAV Partner a forgalmazás mellett teljeskörű bevezetési és támogatási szolgáltatásokat is biztosít ügyfelei számára: Helyzetfelmérés A rendszer testre szabása, fejlesztés A rendszer bevezetése Oktatás Tanácsadás Támogat ás Követés, karbantartás

Delta Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Delta Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Delta Integrált Vállalatirányítási Rendszer

dSuite

dSuite

Napjainkban vállalatirányítási rendszerek alkalmazása egyértelműen a versenyképesség alapvető feltételévé vált. Azonban ha a bevezetett rendszer nem működik megfelelően, akkor nem tudja ellátni hatékonyan a szerepét. A vállalat hatékonyságának biztosításához számtalan olyan feltétel szükséges, ami egy ERP rendszer bevezetését teszi szükségessé. Szinte minden vállalat használ valamilyen szintű informatikai támogatást a munkája során, sokszor ezek különálló, egyedi, csak egy adott feladatra alkalmas szoftverek és eszközök összessége. Az a felismerés, hogy szükség van informatikai támogatásra az minden vállalatban megvan, de az, hogy ennek a támogatásnak egy egységes és az egyedi a igényekhez igazodó rendszerben kell megvalósulni, az már csak a legsikeresebb vállalatok sajátja. Egy vállalatirányítási rendszer nem a siker kulcsa, de a különleges elvárasoknak is megfelelő vállalatirányítási rendszer viszont a siker elengedhetetlen feltétele.

e-Link

e-Link

e-link központosított informatikai rendszer oracle fejlesztés

Eastcom

Eastcom

Az EastCom 2000 Kft. 1999 decemberében alakult az EastCom Kft. (1992) szoftverfejlesztői szakmai utódaként. Teljes egészében magyar tulajdonú cég, tulajdonosai magánszemélyek, akik az EastCom Kft. korábbi szakmai tevékenységében is meghatározó szerepet vállaltak. Korunk kihívása az e-business technológiai platform választására kényszeríti a vállalkozásokat, köztük minket is. Informatikai technológiával foglalkozó cégünk az egyik legmegbízhatóbb és legelterjedtebb platformot, az Oracle i-platformját választotta annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legrobusztusabb adatbázisszerveren alapuló web-technológia alkalmazásával a legtöbbet adhassuk. Ez a technológia kiállta az összes olyan próbát, megfelelt minden olyan követelménynek, amelyeket elektronikus világunk támaszt a világ piacain megjelenő profitorientált cégek, és nem profitorientált szervezetek számára. Cégünk Oracle partner, s mint olyat, az Oracle Corporation magyarországi leányvállalatán, az Oracle Hungary-n keresztül, és közvetlenül is támogat. Ezen státuszunkból kifolyólag ajánlani tudjuk a többi partner által kifejlesztett megoldásokat is a délkelet-magyarországi régióban, és országszerte is. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, technikai tanácsadás és szakmai konzultáció. Termékeink az Oracle által auditáltak, így viselik az Powered By Oracle logót. Szoftvertermékeink értékesítése és implementálása mellett szakm

Hirdetés
ENIAC OMF ERP

ENIAC OMF ERP

ENIAC, ENIAC ERP, ERP, szoftver, vállalatirányitási rendszer, asp, hosting, pénzügyi rendszer, kontrolling, utókalkuláció, backoffice, OMF, AB4, ügyvitel, informatika, költséghatékony.

EnWizard

EnWizard

EnWizard Környezetvédelmi Információs Rendszer

exPanda

exPanda

Integrált ügyviteli rendszer termelés irányítás, gyártás, szerviz, könyvelés, számlázás, raktár, vezinfó és webáruház modulokkal.

ExtWork - Kisvállalati ERP

ExtWork - Kisvállalati ERP

Az Extwork Professional ? Integrált vállalatirányítási rendszer célja: A közép- és kisvállalatok számára kifejlesztett Extwork Professional - integrált vállalatirányítási rendszer biztosítja, hogy gyorsan és rugalmasan reagáljon minden új bevételi lehetőségre mialatt működése a legnagyobb elérhető hatékonyságot biztosítsa vállalata számára. A gyors bevezetés és szakszerű üzemeltetés révén, amit az Awant Hungary Kft. tapasztalt szakemberei nyújtanak. Az tárolt lekérdezések, jelentések készítése,lehetővé teszi a különböző szempontok szerinti gyors, rugalmas adatelemzést.

Tuti menü