Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ERP rendszerek Magyarországon képes leírás: Maconomy - proALPHA [4. oldal]
részletek »

ERP rendszerek Magyarországon: Maconomy - proALPHA [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: erp.tlap.hu » ERP rendszerek Magyarországon
Keresés
Találatok száma - 80 db
Maconomy projektalapú ERP

Maconomy projektalapú ERP

A Maconomy ERP rendszer a projektalapon működő szervezetek és szolgáltatócégek integrált vállalatirányítási megoldása. A Maconomy ERP rendszer többek között az alábbi szervezeteknek jelent tökéletes vállalatirányítási megoldást: marketing-kommunikációs ügynökségek könyvvizsgáló- és adótanácsadó irodák mérnöki- és tervezőirodák tanácsadó cégek informatikai fejlesztőcégek projektcégek K F I szervezetek jogi irodák. A Maconomy ERP rendszer főbb funkciói: ügyfélkezelés (CRM) emberi-erőforrás menedzsment (HR) erőforrás- és kapacitás tervezés idő- és költségrögzítés munka/szolgáltatás/proj ekt menedzsment pénzügy számlázás kontrol ling könyvelés projektkollaboráció szo lgáltatáshoz/projekthez kapcsolódó értékesítés üzleti intelligencia A projektalapon működő szolgáltatócégek a fenti folyamatok köré szerveződnek, így a Maconomy vállalatirányítási rendszer a bérszámfejtést kivéve gyakorlatilag az összes általános igényüket lefedi.

Merlin

Merlin

Merlin Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Microsoft Dynamics AX - Integrált ERP rendszer

Microsoft Dynamics AX - Integrált ERP rendszer

Integrált vállalatirányítási rendszer, mely megoldásul szolgál a közepes és nagyméretű vállalkozások mindennapos gondjaira a kereskedelem, a disztribúció, a raktározás, a logisztika, a termelés és a gyártás területén. Teljes mértékben testre szabható, rugalmasan alakítható az fellépő igények szerint, mindezt költséghatékonyan és egyszerűen a Würth Phoenix Kft-től.

Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Microsoft Dynamics NAV (Navision)

A Microsoft Dynamics NAV (Navision) kis-és középvállalatok számára készült integrált vállalatirányítási megoldás minden tevékenységi területen támogatja a vállalkozások működését. A növekvő vásárlói igények, a nemzetközi verseny és a bonyolult megfelelési szabályok számos kihívást állítanak a kis-és középvállalatok számára. Ezen feladatok sikeres és hatékony kezelése csak fejlett, költséghatékony módon üzemeltethető üzleti megoldások használatával lehetséges. A Microsoft Dynamics NAV (Navision) olyan átfogó vállalatirányítási megoldás, amely elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést. A Microsoft Dynamics NAV (Navision) segítséget nyújthat, ha cége ?kinövi? jelenleg használt pénzügyi szoftverét. Vállalata növekedésével párhuzamosan a Microsoft Dynamics NAV (Navision) biztosítja azt a rugalmasságot, amely az új lehetőségekhez és a fejlődéshez való alkalmazkodáshoz szükséges.

Modus Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Modus Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Szolgáltatásainkban az informatika legkorszerűbb megoldásait kínáljuk felhasználóinknak. Fő termékünk a Modus Integrált Vállalatirányítási Rendszer. Rendszerünkbe az ERP rendszerektől elvárható minden funkciót beépítettünk. Saját fejlesztésű termék, melyet a hazai igényeknek megfelelően alakítottunk ki. Megfelel a hatályos jogszabályoknak. A rendszer moduljai önállóan is használhatók. Rendszerünk alkalmazható kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Paraméterezéssel és szoftverfejlesztéssel testre szabott, a felhasználói igényeknek mindenben megfelelő szoftver kínálunk. Munkánk során nagy gondot fordítunk ügyfeleink egyedi igényeinek legmesszemenőbb kielégítésére, a gyors, pontos, körültekintő feladatmegoldásra. Vállaljuk a hosszú távú terméktámogatást.

Movex -  IT-CARE

Movex - IT-CARE

AS/400, AS400, IBM, OS/400, DB2, CL, SQL, SQL/400, RPG, RPG ILE, RPG IV, JAVA, EDI, Interface, API, Movex, Intentia, Intencia, outsourcing, Microsoft, számítástechnika, informatika, IT, IT-care, Itcare, programozás, rendszerfejlesztés, tanácsadás, integrálás, rendszerszervezés, hardware, software, hardver, szoftver, integrált rendszer, elektronikus kereskedelem, e business, www, web, letölthető, download, iSeries, Vállalatírányítási rendszer, ERP, Web fejlesztés, webdesign, developing, security, rendszer védelem, Áfa törvény, Törvényi követelmények, Intrastat, számla törvényi követelmények, ACB,Alapadat, ACC,Könyvelési beállítás, ACO,Vevői rendelések kezelése, ACP,Tulajdonsággal kontrollált terméke, ADP,DOR tervezés, AIM,Készlet menedzsment, AMF,Gyártás, API,Alkalmazott program interfész, APL,Kötelezettségek, APP,Összetett termelés tervezés, APS,Összetett tervezés és ütemezés, APU,Beszerzés, AQA,Minőségbiztosítás, ARL,Követelések, ARP,Körülbelüli blokk tervezés, ATC,Tulajdonság kontroll, ATM,Tulajdonság kezelés, ATR,Audit Trail, AUX,Kiegészítő funkciók, Bud,Költségvetés, CAC,Készélet költségkönyvelés, CAD,CAD integráció, CAS,Movex Case, CDS,Vevői szállítások ütmezése, CFM,Cash Flo

NAV Start

NAV Start

A NAV Start egy, a Microsoft Dynamics NAV alapjaira épülő, egy hét alatt bevezethető, kész, de bővíthető rendszer, amelyet fejlesztője, az LLP Dynamics előre konfigurált kifejezetten a hazai kisvállalkozások számára. A kereskedelem, pénzügy, beszerzés, készletgazdálkodás kezelésérezonnali megoldást nyújt. Tudásával és árával kielégíti a hazai kisvállalkozások igényeinek 95 százalékát. A csomagban az ügyfelek ötfelhasználós licencet találnak, az árnak része a felhasználók oktatása is. Lehetőség van a felhasználók számának módosítására 3-10 felhasználó között.

Hirdetés
Octopus 8 Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Octopus 8 Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Visionsoft Octopus 8 Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Opus Magnum ERP

Opus Magnum ERP

Opus Magnum ERP PDF Nyomtatás E-mail A rendszer az alábbi fő részekből áll: · Partnernyilvántartás, Terméknyilvántartás · Ajánlatok · Vevői és Szállítói Rendelések · Vevői és Szállítói Számlák · Pénzügy · Készletkezelés · Projekt ügyvitel · Iktatókönyv A rendszerben egyszeres adatbevitellel kell dolgozni, mert a kialakított bizonylati kapcsolati rendszer bármely ügyviteli események között képes kapcsolatot teremteni. Azaz a bizonylatok generálhatóak egymásból, és létrehozhatóak az előzményeikből. A jövőbeli készletek tervezése nagyon sokoldalúan kidolgozott, és pontos előrejelzéseket ad. Nem csak a készletszintek várható változásairól kapunk jelzést, hanem arról is, hogy ez mely bizonylatokhoz, mely ügyfelekhez vagy szállítókhoz kapcsolódik. A Projektmodulban kezelhetőek a az Alprojektek, Projektfázisok, Feladtok is. A projekt pénzügyi terve, Cash-Flow helyzete folyamatosan előáll, figyelembe véve az alvállalkozói teljesítéseket, anyagköltségeket és a saját munkabár költségeit is.

OrganE

OrganE

Az OrganE a Zalaszám Informatika vállalkozások számára fejlesztett integrált gazdálkodási rendszere. Több mint húsz év gazdálkodási és vállalati információs-rendszerfejlesztési tapasztalatait, valamint az Internet korszak nyílt technológiáit ötvöző alkalmazás. Az OrganE korszerű, széles körben alkalmazható, integrált megoldást nyújt a vállalkozásoknak. Moduláris felépítéséből következően az egyes alrendszerek önmagukban is működőképesek, de egymáshoz kapcsolva automatikus feldolgozását tesznek lehetővé, megvalósítva ezzel a teljes adatkonzisztenciát. Az OrganE biztosítja a vállalkozások számára a gyors, hatékony munkavégzést, a pénzügyi, számviteli és egyéb ügyviteli feladatok pontos végrehajtását. A rendszer fejlett jogosultságkezelésével támogatja mind a munkatársak feldolgozási tevékenységét, mind pedig a vezetők információigényének kielégítését.

Papirus

Papirus

Ügyviteli rendszer kis- és középvállalatoknak. Interneten keresztül használható, rendkívül felhasználóbarát. Automatikus frissítés, alacsony bérleti díj.

PEAS - Új idők, új megoldások

PEAS - Új idők, új megoldások

Az iKron Fejlesztő és Szolgáltató Kft. olyan webes kliensű vállalatirányítási rendszert fejlesztett ki, amely elsősorban kis- és középvállalkozások számára nyújt megfizethető és könnyen bevezethető, környezettudatos megoldást ügyvitelük magasabb szintre emelésére. Már nem csak a multinacionális cégek és nagyvállalatok kiváltsága a vállalatirányítási rendszerek használata!

PentaTrade

PentaTrade

Informatikai projektek indításakor gyakran nem is sejtik a vezetők, hogy mennyire veszélyes területre léptek. Sajnos a piac legnagyobb szereplői nem mindig a vevők érdekeit tartják szem előtt, sokkal inkább a saját céljuk megvalósítását. Ez a cél pedig nem más, mint az adott cég meghatározó, egyedüli beszállítójává válni. A licenszelési politikák és a szoftver modulok ügyes alakításával előbb-utóbb a vállalatok minden mondult, kiegészítőt kénytelenek megvásárolni. És még ekkor sem tudják: a rendszereik közötti integráció további tetemes költséget fog jelenteni. Informatikai tanácsadói munkánk legfontosabb része az ügyfeleink érdekeinek képviselete. Iparági tapasztalatainkat arra használjuk, hogy felkészítsük ügyfeleinket a fenti helyzetekre, megkérdezzük, amit a beszállítók nem akarnak elmondani. Ennek fontosságát és aktualitását mi sem bizonyítja jobban, mint egy neves hazai portálon megjelent aktuális cikk.* Hasonló véleményen van a hazai Vezető Informatikusok Szövetségének újraválasztott elnöke is.*

proALPHA

proALPHA

proALPHA ERP MIS CRM MRP PPS NAV AXAPTA AX SAP NAVISION CORVEX A proALPHA® rendszer teljes körű, funkcionálisan és technológiailag is vezető szerepet betöltő ERP megoldás a gyártó, kereskedelmi, valamint a projektszemléletben működő középvállalatok számára. A szoftver minden követelménynek megfelel a termelés, a logisztika és a pénzügy/számvitel területén, valamint az egész rendszert átfogó és a speciális szolgáltatások (mint pl. a Workflow-automatizáció, a dokumentumkezelés és a CAD integráció) mellett beépített vezetői információs rendszerrel is rendelkezik.

Tuti menü