Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ERP tanácsadás képes leírás - ERP.tlap.hu
részletek »

ERP tanácsadás - ERP.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erp.tlap.hu » ERP tanácsadás
Keresés
Találatok száma - 11 db
EK & K Consulting Kft.

EK & K Consulting Kft.

Cégünk többek között informatikai tanácsadással foglalkozik. Átfogó és mély ismeretünk a világ legismertebb és legnépszerűbb ERP rendszereiben (SAP platform, Microsoft, Oracle) lehetővé teszi, hogy mindig a legjobb megoldásokkal szolgálhassunk. Csapatunk tagjai fáradhatatlanul törekszenek kivívni ügyfeleink elégedettségét és elismerését.

ERP tanácsadás

ERP tanácsadás

ERP tanácsadás az igényfelméréstől a rendszerbevezetésig. Vállalatirányítási rendszerek (ERP) bevezetése, tanácsadása Magyarországon, széleskörű iparági tapasztalattal.

Független ERP tanácsadás referenciákkal

Független ERP tanácsadás referenciákkal

Vállalatirányítási rendszer tekintetében igen sok termék áll rendelkezésre manapság, ám sokan már tisztában vannak azzal, hogy egy ERP rendszer nem pusztán egy szoftvert takar, ebből adódóan egyáltalán nem mindegy melyik kerül kiválasztásra. Amennyiben a lehető legpraktikusabb és leginkább megfelelő rendszert szeretné cége számára, vegye igénybe ERP tanácsadás szolgáltatásunkat, ami garanciát jelent a hatékonyság megnövelésére és a versenyképesség megőrzésére.

ISYS-ON

ISYS-ON

Az ISYS-ON Informatikai Tanácsadó Kft. Magyarország harmadik legnagyobb vállalati alkalmazások szállítója. Termékportfoliójába különféle vállalatirányítási rendszerek, vezetői döntéstámogatási rendszerek tartoznak. Fő tevékenységi köre a vállalati informatikai alkalmazásokkal kapcsolatos rendszerbevezetési és tanácsadási feladatokhoz kapcsolódik.

Karádi

Karádi

KARÁDI - IT-Rendszerüzemeltetés, Vállalatirányítási rendszerek, Munkafolyamat-irányítási rendszerek A Microsoft Dynamics NAV (Navision) integrált vállalatirányítási és CRM ügyfélkapcsolat-kezelési megoldásai olyan teljes körű üzleti alkalmazásokat jelentenek, amelyek a cégek egész stratégiai folyamatát képesek kezelni, a pénzügy, az adatelemzés, a gyártás, a humánerőforrás vagy a projektmenedzsment területén. A Microsoft Dynamics NAV (Navision) elsősorban a kis- és középvállalatok üzleti folyamatainak lefedésére jelent megoldást, melyet kiegészíthet a Microsoft Dynamics CRM ügyfélkapcsolat-kezelési rendszere, amely lehetővé teszi az ügyfélkapcsolatok átlátható és rugalmas kezelését. A Microsoft Dynamics alkalmazások kezelése gyorsan elsajátítható, hiszen a jól ismert Microsoft Office szoftverekbe integráltan, azokhoz hasonló kezelőfelülettel működnek.

Loginform

Loginform

Fontosnak tartja a megfelelő ügyviteli rendszer használatát, de sokallja a bevezetés költségét? Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszert szeretne bevezetni, de nem rendelkezik a szükséges anyagi háttérrel? Szeretné vállalkozása adminisztrációját költséghatékonyabban megoldani? Versenyképesebb, hatékonyabb gazdálkodást szeretne cégében? Vezessen be Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszert pályázati támogatással! Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszer audit Kétségei vannak a Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszerével kapcsolatban? Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszer indulása előtt áll, és szeretne megbizonyosodni rendszerének működőképességéről? Szeretné a rendszer üzemeltetését költséghatékonyabban megoldani? Megbízható információkra és tényekre van szüksége az új ügyviteli rendszere kialakításához? Válassza Magyarországon egyedülálló szolgáltatásunkat!

Optimum4

Optimum4

Vezetési tanácsadás, Működésfejlesztés, Folyamatfejlesztés(BPR), Cégstratégia kialakítása, Informatikai tanácsadás, Projektmenedzsment szolgáltatások (projektvezetés, módszertan felépítés, coaching) - Optimum4 Tanácsadó Kft.

Pályázati projektmenedzsment

Pályázati projektmenedzsment

A pályázatíró cégek többségétől eltérően mi komplex szolgáltatást nyújtunk, amely nemcsak a pályázat megírását és benyújtását foglalja magában, hanem a projektmenedzsment és a kötelező nyilvánosság biztosításának feladatait is. Rendezvényszervező cégek bevonására sem lesz szüksége, ugyanis megoldjuk a projekthez tartozó programok, a nyitó és záró rendezvény megszervezését és lebonyolítását. Pályázatát hozzáértő szakemberek kezében tudhatja, így biztosan hozzájut a teljes támogatási összeghez. Keressen minket!

Vállalatirányítási Rendszer Info

Vállalatirányítási Rendszer Info

Vállalatirányítási rendszerek telepítésével és beüzemelésével kapcsolatos szabadon felhasználható ügyviteli leírások. A leírások jól használhatók az egyes ügyviteli folyamatok megtervezésekor, de akár belső szabályzatok kialakításakor is. Az oldal felhívja a figyelmet olyan sokszor elhanyagolt területekre is mint az adatkezelési és adatmentési szabályok, és a cégvezetés számára fontos szempontokat ismertet például a cég webes megjelenésével kapcsolatban.

Hirdetés
Vialto Consulting

Vialto Consulting

ERP, államigazgatás, bevezetés, hatékonyság, BPR, audit, minőségbiztosítás, kontrolling, informatika, IT, ügyfél

XAPT Hungary

XAPT Hungary

Az XAPT a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszerek legnagyobb hazai és nemzetközi téren elismert forgalmazója. Fő tevékenysége a Microsoft Dynamics integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerek bevezetése, oktatása és a vállalati igényeknek megfelelő testreszabása, továbbfejlesztése. Ezekre a rendszerekre alapozva fejleszt egyedi igényeket kielégítő speciális iparági megoldásokat többek között a nagykereskedelem, a disztribúció, a logisztika, a gyártás, az autó alkatrész és a nehézgép kereskedelem valamint a vagyonkezelés területén működő vállalatok számára. A vezető pozíció megszerzését a több mint 10 évre visszanyúló szakmai tapasztalat, a megszerzett magas szintű szakmai tudás, a technológiai fejlődés folyamatos követése, valamint a piaci követelményekhez való rugalmas alkalmazkodás tette lehetővé.

Tuti menü