Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ERP linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: COMPlett - ENIAC [2. oldal]
részletek »

ERP képes leírás: COMPlett - ENIAC [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: erp.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 129 db
COMPlett ERP

COMPlett ERP

integrált vállalatirányítás, pénzügy, számvitel, eszközgazdálkodás, tárgyi eszköz, anyaggazdálkodás, értékesítés, munkap, termelés, szállítólevél, szoftver, ERP

CRM vagy ERP - Opteamus CRM aCRM rendszerek új generációja

CRM vagy ERP - Opteamus CRM aCRM rendszerek új generációja

A CRM rendszerek ígérete mindig a több bevétel, a több ügyfél, a nagyobb rend a cégben és ki az az őrült cégvezető, aki ne szeretne egy olyan rendszert, ami ilyen előnyöket kínál? A fenti elmélet tényleg kiválóan megállta a helyét a 90-es években, de ma? Ma már egyszerűen képtelen lesz a CRM rendszered bevételt produkálni, ha nem képes alkalmazkodni a mai céged mai embereihez, a mai céged működéséhez és legfőbbképpen a mai értékesítési módszerekhez. Készen állsz arra hogy benézz az elmélet mögé? Kíváncsi vagy mi fogja csírájában elfojtani a dögös bevételek, a katonás rend és a mérhetőség megvalósulásainak esélyét? Gyere! Megmutatom neked az összes, olyan tényezőt, ahol elbuknak az ősi CRM rendszerek és megosztom veled a CRM rendszerek azon erősségeit, amelyek tényleg felturbózzák az értékesítést.

CT-EcoSTAT

CT-EcoSTAT

CT-EcoSTAT Integrált Gazdasági Rendszer

Ctrl.X

Ctrl.X

Ctrl.X Integrált Vállalatirányítási Rendszer

DanubiSoft Kft

DanubiSoft Kft

A DanubiSoft Kft. a piacon egyedülálló módon teljes megoldást biztosít ügyfelei számára akár termelő akár kereskedő cégről legyen szó. Ez azt jelenti, hogy a vállalatirányítási rendszerünkben megtalálhatóak a teljes kereskedelmi és gyártási folyamatok valamint a készletkezelés és a gyártásoptimalizálás. Számtalan érv szól mellettünk. Böngéssze weblapunkat és kérdezzen munkatársainktól. Meggyőződésünk az, hogyha megismer minket és az általunk kínált megoldásokat, akkor Ön és cége szívesen fog velünk együttműködni abban, hogy vállalata hatékonyabb legyen.

Dateam - Nav

Dateam - Nav

A Datorg Team Kft., mint a Microsoft Dynamics NAV Partner a forgalmazás mellett teljeskörű bevezetési és támogatási szolgáltatásokat is biztosít ügyfelei számára: Helyzetfelmérés A rendszer testre szabása, fejlesztés A rendszer bevezetése Oktatás Tanácsadás Támogat ás Követés, karbantartás

Hirdetés
Delta Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Delta Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Delta Integrált Vállalatirányítási Rendszer

dSuite

dSuite

Napjainkban vállalatirányítási rendszerek alkalmazása egyértelműen a versenyképesség alapvető feltételévé vált. Azonban ha a bevezetett rendszer nem működik megfelelően, akkor nem tudja ellátni hatékonyan a szerepét. A vállalat hatékonyságának biztosításához számtalan olyan feltétel szükséges, ami egy ERP rendszer bevezetését teszi szükségessé. Szinte minden vállalat használ valamilyen szintű informatikai támogatást a munkája során, sokszor ezek különálló, egyedi, csak egy adott feladatra alkalmas szoftverek és eszközök összessége. Az a felismerés, hogy szükség van informatikai támogatásra az minden vállalatban megvan, de az, hogy ennek a támogatásnak egy egységes és az egyedi a igényekhez igazodó rendszerben kell megvalósulni, az már csak a legsikeresebb vállalatok sajátja. Egy vállalatirányítási rendszer nem a siker kulcsa, de a különleges elvárasoknak is megfelelő vállalatirányítási rendszer viszont a siker elengedhetetlen feltétele.

e-Link

e-Link

e-link központosított informatikai rendszer oracle fejlesztés

Eastcom

Eastcom

Az EastCom 2000 Kft. 1999 decemberében alakult az EastCom Kft. (1992) szoftverfejlesztői szakmai utódaként. Teljes egészében magyar tulajdonú cég, tulajdonosai magánszemélyek, akik az EastCom Kft. korábbi szakmai tevékenységében is meghatározó szerepet vállaltak. Korunk kihívása az e-business technológiai platform választására kényszeríti a vállalkozásokat, köztük minket is. Informatikai technológiával foglalkozó cégünk az egyik legmegbízhatóbb és legelterjedtebb platformot, az Oracle i-platformját választotta annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legrobusztusabb adatbázisszerveren alapuló web-technológia alkalmazásával a legtöbbet adhassuk. Ez a technológia kiállta az összes olyan próbát, megfelelt minden olyan követelménynek, amelyeket elektronikus világunk támaszt a világ piacain megjelenő profitorientált cégek, és nem profitorientált szervezetek számára. Cégünk Oracle partner, s mint olyat, az Oracle Corporation magyarországi leányvállalatán, az Oracle Hungary-n keresztül, és közvetlenül is támogat. Ezen státuszunkból kifolyólag ajánlani tudjuk a többi partner által kifejlesztett megoldásokat is a délkelet-magyarországi régióban, és országszerte is. Cégünk fő profilja a szoftverfejlesztés, technikai tanácsadás és szakmai konzultáció. Termékeink az Oracle által auditáltak, így viselik az Powered By Oracle logót. Szoftvertermékeink értékesítése és implementálása mellett szakm

Egyedi vállalatirányítási rendszer fejlesztése

Egyedi vállalatirányítási rendszer fejlesztése

Vállalatirányítási szoftvert bevezetését azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, ahol a létszám már 10 főnél többre esik, és az éves árbevétele meghaladja az 50 millió forintot. Egy jól felépített vállalatirányítási szoftver a vállalat minden területét lefedi, összekapcsolja a különálló területeket és ennek a tulajdonságának köszönhetően megszűnnek az adatok kezelésére használt Excel táblák, illetve lényegesen lecsökken a statisztikák előállításhoz szükséges idő is. Természetesen a régi, már elavult, kevésbé támogatott szoftvereink is eltűnnek, ami marad, az pedig ránk szabott, nekünk készült, nem tud se többet, se kevesebbet, mint amire pont szükségünk van! Tehát ezek a szempontok mindig alapkövetelményei lesznek a szoftverfejlesztésnek.

EK & K Consulting Kft.

EK & K Consulting Kft.

Cégünk többek között informatikai tanácsadással foglalkozik. Átfogó és mély ismeretünk a világ legismertebb és legnépszerűbb ERP rendszereiben (SAP platform, Microsoft, Oracle) lehetővé teszi, hogy mindig a legjobb megoldásokkal szolgálhassunk. Csapatunk tagjai fáradhatatlanul törekszenek kivívni ügyfeleink elégedettségét és elismerését.

ENIAC OMF ERP

ENIAC OMF ERP

ENIAC, ENIAC ERP, ERP, szoftver, vállalatirányitási rendszer, asp, hosting, pénzügyi rendszer, kontrolling, utókalkuláció, backoffice, OMF, AB4, ügyvitel, informatika, költséghatékony.

Tuti menü