Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ERP linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: IFSZ - Microsoft [5. oldal]
részletek »

ERP képes leírás: IFSZ - Microsoft [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: erp.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 129 db
IFSZ - Fókusz

IFSZ - Fókusz

ifsz informatikai fejlesztő és szolgáltató kft fókusz oracle applications adatbázis database application server szerver php html css javascript sql smarty web internet alkalmazás fejlesztés szoftver vállalatirányítás vállalatirányítási ERP enterprise resource plan oracle partner network oracle certified financials fi software engineering 4gl informatika számítástechnika debrecen budapest hajdú-bihar integrálás integráció integrált megoldások törzsadatok alrendszer pénzügy pénzügyi számvitel számviteli re-engineering bpr folyamatszervezés kulcsrakész módszer custom development method cdm minőségbiztosítás tüv 9001 2001 modul vállalat vállalati üzemi gyógyszeripar gyógyszer ipar élelmiszer ipar élelmiszerfeldolgozó mezőgazdaság oktatás szabvány iso alliance njszt neumann jános üzletág fővállalkozó alvállalkozó bevezetéstámogatás projekt projektmenedzsment darwin costing based balanced scorecard gazdálkodás döntéstámogató jelentéskészítő kontrolling warehouse mart olap b2b b2c logisztika logisztikai kereskedelem kereskedelmi virtuális privát hálózat e-business business járatos áruforgalmi túrás fókusz-l belker belkereskedelem vonalkód ra

Infor ERP COM

Infor ERP COM

A Corvex Üzleti Megoldások Zrt. a hazai vállalatirányítási piac egyik legnagyobb szoftver cége. A magyar piacon közel 15 éve jelen lévő cég a magyar kis- és közepes termelő és gyártó vállalatok üzleti megoldásszállítója. Vállalatirányítási rendszerét széles körben használják az autóiparban, műanyagiparban, gépgyártás és fémfeldolgozás területén, de a kereskedő cégek számára is egyedi megoldásokat kínál. Ügyfeleink az üzleti folyamataikat hatékonyan tudják irányítani a rendszereink segítségével. A jelenleg mintegy 40 főt foglalkoztató Corvex Zrt. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy a Corvex mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Integrált vállalatirányítási rendszer - NEXT Software

Integrált vállalatirányítási rendszer - NEXT Software

Egyedi problémája van? Nem tudja hogy milyen adatokat tartalmaz majd a zárás? Elveszett a számok között? Válassza Ön is a Next Software Kft. egyedi szoftvereit! Cégre szabott vállalatirányítási rendszer, ERP, ügyviteli szoftver, üzleti intelligencia bolthálózatoknak, több telephelyes cégeknek, egyedi nyilvántartási igényű árucikkek forgalmazóinak és Önnek is!

IntegroBase hazai fejlesztésű ügyviteli rendszer

IntegroBase hazai fejlesztésű ügyviteli rendszer

Az IntegroBase program az IntegroBase Ügyvitelszervező Kft. által fejlesztett ERP rendszer, integrált ügyviteli programcsomag. A rendszer a vállalkozás minden fontos területét támogatja, így Ön könnyedén átláthatja cége üzletmenetét, ezáltal növelheti üzleti sikereit. Az Ügyviteli rendszer bevezetése akár egy éven belül is megtérülhet a szabályozott, ellenőrizhető és számonkérhető munkafolyamatok kialakításával. Egy új üzletpolitika kiépítésének lehetősége nyílik meg a hatékonyságon és az átlátható információkon keresztül. ERP szoftverünk erőteljesen támogatja a hálózatos üzemmódot, valamint az interneten keresztüli, valódi távoli használatot is, nincs szükség távoli asztal vagy VPN kapcsolat használatára. A központi, strukturált adatbázist kezelő PostgreSQL szerver Linux és Windows szerverre egyaránt telepíthető. A kliens program .NET technológiát használ, így lényegében bármilyen Windows-t futtató számítógépen használható, az egyetlen feltétel a .NET keretrendszer telepítése.

ISYS-ON

ISYS-ON

Az ISYS-ON Informatikai Tanácsadó Kft. Magyarország harmadik legnagyobb vállalati alkalmazások szállítója. Termékportfoliójába különféle vállalatirányítási rendszerek, vezetői döntéstámogatási rendszerek tartoznak. Fő tevékenységi köre a vállalati informatikai alkalmazásokkal kapcsolatos rendszerbevezetési és tanácsadási feladatokhoz kapcsolódik.

JobDISPO ERP

JobDISPO ERP

FAUSER HUNGÁRIA, gyártásirányítás, ügyvitel, JobDISPO

Karádi

Karádi

KARÁDI - IT-Rendszerüzemeltetés, Vállalatirányítási rendszerek, Munkafolyamat-irányítási rendszerek A Microsoft Dynamics NAV (Navision) integrált vállalatirányítási és CRM ügyfélkapcsolat-kezelési megoldásai olyan teljes körű üzleti alkalmazásokat jelentenek, amelyek a cégek egész stratégiai folyamatát képesek kezelni, a pénzügy, az adatelemzés, a gyártás, a humánerőforrás vagy a projektmenedzsment területén. A Microsoft Dynamics NAV (Navision) elsősorban a kis- és középvállalatok üzleti folyamatainak lefedésére jelent megoldást, melyet kiegészíthet a Microsoft Dynamics CRM ügyfélkapcsolat-kezelési rendszere, amely lehetővé teszi az ügyfélkapcsolatok átlátható és rugalmas kezelését. A Microsoft Dynamics alkalmazások kezelése gyorsan elsajátítható, hiszen a jól ismert Microsoft Office szoftverekbe integráltan, azokhoz hasonló kezelőfelülettel működnek.

Kereskedelmi SAP

Kereskedelmi SAP

SAP vállalatírányítási rendszer bevezetése, tanácsadás, hosting. A HostLogic SAP alapú kereskedelmi megoldása az általános vállalatirányítási feladatok mellett a nagy- és kiskereskedő vállalatok speciális folyamataira koncentrál, biztosítva az értékesítésen, árazáson, nyilvántartáson és számlázáson felül a folyamatos gazdaságossági elemzéseket, a beszerzés, készlet- és raktárgazdálkodás támogatását, valamint a ma már egyre inkább nélkülözhetetlen webáruház üzemeltetését.

Hirdetés
KULCS-SOFT

KULCS-SOFT

Minden szükséges ügyviteli program egy helyen. Számlázó, könyvelő, bérszámfejtő programok. Tárgyieszköz nyilvántartás, útnyilvántartás. Magyarország legnagyobb ügyviteli szoftvercége. APEH garancia.

Loginform

Loginform

Fontosnak tartja a megfelelő ügyviteli rendszer használatát, de sokallja a bevezetés költségét? Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszert szeretne bevezetni, de nem rendelkezik a szükséges anyagi háttérrel? Szeretné vállalkozása adminisztrációját költséghatékonyabban megoldani? Versenyképesebb, hatékonyabb gazdálkodást szeretne cégében? Vezessen be Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszert pályázati támogatással! Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszer audit Kétségei vannak a Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszerével kapcsolatban? Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszer indulása előtt áll, és szeretne megbizonyosodni rendszerének működőképességéről? Szeretné a rendszer üzemeltetését költséghatékonyabban megoldani? Megbízható információkra és tényekre van szüksége az új ügyviteli rendszere kialakításához? Válassza Magyarországon egyedülálló szolgáltatásunkat!

Maconomy projektalapú ERP

Maconomy projektalapú ERP

A Maconomy ERP rendszer a projektalapon működő szervezetek és szolgáltatócégek integrált vállalatirányítási megoldása. A Maconomy ERP rendszer többek között az alábbi szervezeteknek jelent tökéletes vállalatirányítási megoldást: marketing-kommunikációs ügynökségek könyvvizsgáló- és adótanácsadó irodák mérnöki- és tervezőirodák tanácsadó cégek informatikai fejlesztőcégek projektcégek K F I szervezetek jogi irodák. A Maconomy ERP rendszer főbb funkciói: ügyfélkezelés (CRM) emberi-erőforrás menedzsment (HR) erőforrás- és kapacitás tervezés idő- és költségrögzítés munka/szolgáltatás/proj ekt menedzsment pénzügy számlázás kontrol ling könyvelés projektkollaboráció szo lgáltatáshoz/projekthez kapcsolódó értékesítés üzleti intelligencia A projektalapon működő szolgáltatócégek a fenti folyamatok köré szerveződnek, így a Maconomy vállalatirányítási rendszer a bérszámfejtést kivéve gyakorlatilag az összes általános igényüket lefedi.

Matchtech - ERP jobs

Matchtech - ERP jobs

ERP jobs and recruitment in the Information Technology sector from Matchtech, a leading IT recruitment agency.

Merlin

Merlin

Merlin Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Microsoft

Microsoft

A Microsoft Dynamics termékcsalád integrált, teljes körű üzleti alkalmazásokat kínál a kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Alkalmazásaink átfogóan optimalizálják a vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátásilánc-kezelés, az e-kereskedelem, a termelésirányítás és a kiskereskedelem területén.

Microsoft Dynamics AX - Integrált ERP rendszer

Microsoft Dynamics AX - Integrált ERP rendszer

Integrált vállalatirányítási rendszer, mely megoldásul szolgál a közepes és nagyméretű vállalkozások mindennapos gondjaira a kereskedelem, a disztribúció, a raktározás, a logisztika, a termelés és a gyártás területén. Teljes mértékben testre szabható, rugalmasan alakítható az fellépő igények szerint, mindezt költséghatékonyan és egyszerűen a Würth Phoenix Kft-től.

Tuti menü