Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ERP linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Vállalatirányítási - XAPT [8. oldal]
részletek »

ERP képes leírás: Vállalatirányítási - XAPT [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: erp.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 129 db
Vállalatirányítási rendszer - VIR-adat - SzámorgData

Vállalatirányítási rendszer - VIR-adat - SzámorgData

Integrálja adatait egy vállalatirányítási rendszerbe, így ezentúl minden adatot egy lépésben tekinthet meg! Vállalatirányítási rendszerünk segítségével követni tudja a vállalkozására vonatkozó előírásokat, meghozhatja döntéseit, illetve gyorsan rögzítheti adatait. További részletekért látogasson el oldalunkra!

Vállalatirányítási Rendszer Info

Vállalatirányítási Rendszer Info

Vállalatirányítási rendszerek telepítésével és beüzemelésével kapcsolatos szabadon felhasználható ügyviteli leírások. A leírások jól használhatók az egyes ügyviteli folyamatok megtervezésekor, de akár belső szabályzatok kialakításakor is. Az oldal felhívja a figyelmet olyan sokszor elhanyagolt területekre is mint az adatkezelési és adatmentési szabályok, és a cégvezetés számára fontos szempontokat ismertet például a cég webes megjelenésével kapcsolatban.

Vállalatirányítási rendszer középvállalatok számára

Vállalatirányítási rendszer középvállalatok számára

Minden egyes középvállalat egyedi kihívásokkal néz szembe. Ha az Ön cége is hasonló cipőben jár, keressen fel minket bátran! Vállalatirányítási rendszer-megoldásainkat úgy állítjuk össze, hogy méret és költség szempontjából egyaránt optimálisan illeszkedjenek az adott vállalat jellegéhez és tevékenységéhez. Szolgáltatásaink között megtalálja a gyártás optimalizálást, a dokumentum menedzsmentet, folyamat optimalizálást, stb. Látogasson el oldalunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vialto Consulting

Vialto Consulting

ERP, államigazgatás, bevezetés, hatékonyság, BPR, audit, minőségbiztosítás, kontrolling, informatika, IT, ügyfél

Vogon2 ERP

Vogon2 ERP

A Vogon2 szolgáltatás alapú ERP rendszer, amely mikro- és kisvállalkozások számára készült, Interneten keresztül használható szoftver. A program segítségével átlátható ügyfélnyilvántartás, hatékony dokumentum- és feladatkezelés, egyszerű számlázás érhető el. Moduljaink között az értékesítési-, a beszerzési- és a logisztikai folyamatokat támogató modulok is megtalálhatóak. A szoftver szolgáltatásként, havidíj ellenében használható, amelyhez mindössze stabil internetkapcsolatra van szükség. A VOGON2 technológiájának köszönhetően kezdeti beruházás nélkül, gyorsan bevezethető, a vállalkozásnak nem kell a háttér-infrastruktúrára költenie, és azonnal használatba veheti a programot.

Windirect

Windirect

commit, windirect, erp, vállalat, irányítás, irányítási, vállalatirányítás, vállalatirányítási, integrált, program, rendszer, abas, kmop2007, microsoft, crm, pályázat, pályázatok, sap, modul, unio, unió, európai, gop, informatika, informatikai, ügyvitel, ügyviteli, erpcég, erpcégek, gyártás, tervezés, gyártástervezés, vezetés, vezetési, döntés, támogatás, döntéstámogatás, iratkezelés, menedzsment, információ, termelés, amanda, munkafolyamat, munka, folyamat

WINLineŽ

WINLineŽ

MESONIC,Ungarisch, CWL, EWL, Windows, Adatfeldolgozás, Üzleti szoftver, Kereskedoi szoftver, Könyvelés, Költségelemzés, Eszközkönyvelés, Árugazdálkodás, Számlázás, Termelés, PPS, Termelés terverzés, CRM, CMS, Üzleti megoldások, B2B, B2C, HR, SMART, ERP

Hirdetés
XAPT Hungary

XAPT Hungary

Az XAPT a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszerek legnagyobb hazai és nemzetközi téren elismert forgalmazója. Fő tevékenysége a Microsoft Dynamics integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerek bevezetése, oktatása és a vállalati igényeknek megfelelő testreszabása, továbbfejlesztése. Ezekre a rendszerekre alapozva fejleszt egyedi igényeket kielégítő speciális iparági megoldásokat többek között a nagykereskedelem, a disztribúció, a logisztika, a gyártás, az autó alkatrész és a nehézgép kereskedelem valamint a vagyonkezelés területén működő vállalatok számára. A vezető pozíció megszerzését a több mint 10 évre visszanyúló szakmai tapasztalat, a megszerzett magas szintű szakmai tudás, a technológiai fejlődés folyamatos követése, valamint a piaci követelményekhez való rugalmas alkalmazkodás tette lehetővé.

Tuti menü